On-site setup en training door een experienced professional, inbegrepen in de prijs!

De meeste leveranciers die een bedrijfssoftware abonnenment aanbieden wijzen erop dat deze vorm een veel lager risico heeft dan het tradionele software model. Omdat je geen investering van te voren hoeft te doen in licentie en hardware, neem je niet het risico dat je betaald voor iets waarvan je niet weet of het zal werken. Daarin hebben ze gelijk.

Maar hoe zit het met de risco's van inrichting, training en ondersteuning? Consultants kosten vaak meer dan duizend euro per dag. Dus als je investeert in twee weken consultancy, loop je nog steeds 10.000 euro risico. Hoe pakt Zupgo dat aan?

 

Wij houden van het product, en wij zijn er van overtuigd dat jij dat ook zal doen. Daarom is ons maandbedrag inclusief inrichting, training en support. Zo hoef jij niet een 10.000 euro kostende gok te nemen. 

En wij zetten geen juniors vers uit de schoolbanken aan het werk. Onze implementatieconsultants hebben allen minimaal 7 jaar ervaring met Dynamics NAV. Ze kennen NAV binnenstebuiten, en hebben allemaal de productiviteit van veel MKB bedrijven helpen vergroten met behulp van NAV.