Als je spreadsheet je niet bij kan houden

ERP helpt je bedrijfsprocessen ondersteunen als je spreadsheet het niet meer kan bijhouden. Het ondersteunt veel kernprocessen die je bedrijf laten draaien en groeien. Het houdt je financiele administratie bij, je voorraden, verkopen en inkopen. Het kan je vaste activa vastleggen, je magazijn aansturen en servicebezoeken aan klanten afhandelen, en nog veel meer. En dit alles met zoveel gebruikers tegelijkertijd als je wilt, vanaf je PC, vanuit je browser of vanaf je tablet.

Microsoft Dynamics NAV: alles bij de hand dat je nodig hebt om te ondernemen.

Veel mensen verwarren ERP met boekhoudsoftware. ERP is veel meer dan dat. Het integreert al je bedrijfsprocessen. Een voorbeeld: het boeken van een verkoopfactuur genereert niet alleen een pdf die naar je klant kan worden gestuurd, maar werkt ook je grootboek bij, je BTW aangifte en je voorraadniveau's. Het helpt je je voorraad aan te vullen en geeft je rapportages over je bedrijfsdoelen. Zonder losse systemen, spreadsheets en databases.

On-site setup en training door een experienced professional, inbegrepen in de prijs!

De meeste leveranciers die een bedrijfssoftware abonnenment aanbieden wijzen erop dat deze vorm een veel lager risico heeft dan het tradionele software model. Omdat je geen investering van te voren hoeft te doen in licentie en hardware, neem je niet het risico dat je betaald voor iets waarvan je niet weet of het zal werken. Daarin hebben ze gelijk.

Maar hoe zit het met de risco's van inrichting, training en ondersteuning? Consultants kosten vaak meer dan duizend euro per dag. Dus als je investeert in twee weken consultancy, loop je nog steeds 10.000 euro risico. Hoe pakt Zupgo dat aan?

99,5% uptime garantie met Microsoft Dynamics NAV, draaiend op Microsoft Azure

Huren is het nieuwe kopen! Waarom investeren in een server, installatie, backups, onderhoud, licentie, etc. als je ook voor een vast bedrag per gebruiker per maand in de cloud kan huren? Je kunt het systeem zonder risico uitproberen voordat je je bedrijfsprocessen eraan overlevert, zonder investering en met de flexibiliteit om op of neer te schalen waar nodig.

Wij werken alleen met partners die gespecialiseerd zijn om uw data beschikbaar en veilig te houden in de cloud. Dit betekent dat we een 99,5% uptime garantie kunnen afgeven.