Het nieuwe ERP: standaard en in de cloud

Tradioneel gezien was ERP alleen weggelegd voor grote bedrijven. ERP stond synoniem met grote projecten en nog grotere budgetten. En vaak ook met enorme budgetoverschijdingen en niet behaalde doelstellingen.

Maar ERP kan ook anders. Door gebruik te maken van cloud technologie is ERP ook weggelegd voor kleinere bedrijven. Geen investering in hardware, infrastructuur en beheer is noozakelijk. En door zo veel mogelijk gebruik te maken van standaardsoftware kunnen de tijd en kosten van invoering worden beperkt.

Automatisering is mensenwerk

Maar dat het standaard, cloud software is betekent nog niet dat het geen mensenwerk is. Er is kennis en ervaring nodig om uw bedrijfsprocessen naar een standard automatiseringssysteem vertalen. Van de technologie maar ook van de bedijfsprocessen. Zupgo biedt dit aan, inbegrepen in het maandbedrag, zodat u geen tienduizenden euro's hoeft te investeren voordat u aan de slag kan. Wij maken nemen deze investering voor onze rekening omdat wij ervan overtuigd zijn dat u vele jaren tevreden klant zult blijven.

Onze mensen

Bas Rittershaus heeft technische bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente en heeft de afgelopen 14 jaar gewerkt met Microsoft Dynamics NAV en diens voorgangers . Hij is aan de slag geweest als ontwikkelaar, consultant, analyst en trainer. Zijn specialiteit hierbij is alles wat met magazijnen, productieprocessen en logistiek te maken heeft. De laatste 8 jaar heeft hij als freelancer Dynamics NAV geimplementeerd en ondersteund, zowel voor eindgebruikers als voor Microsoft partners. Hij woont in Utrecht en heeft vorig jaar in deeltijd zijn Bachelors diploma Wijsbegeerte gehaald aan de Universiteit Utrecht.

Marcel Ploeg is onze finanicele goeroe. Met bijna tien jaar ervaring as controller and finance manager, gevolgd door meer dan tien jaar ervaring als Dynamics NAV consultant kent hij alle aspecten van complexe financiele vraagstukken en kan hij deze vertalennaar een optimale oplossing in het Dynamics NAV systeem.